HomeWerkwijzeContact
ESFInnovatie - WBSORegionaalInternationaal

Subsidiescan

Stap één is het opstellen van de subsidiescan. Dit is het overzicht van de subsidiekansen voor uw bedrijf. Wij bespreken de scan met u, waarbij zowel de voor- als de nadelen aan bod komen. Vervolgens neemt u een afgewogen besluit over het aanvragen van de subsidie. De subsidiescan is in principe gratis.

Aanvraag van de subsidie

Stap twee is het aanvragen van de subsidie. Tatanaio vertaalt uw business case naar de subsidie aanvraag of schrijft de Terms of Reference voor het project. Onze werkwijze is zo opgezet dat dit u zo min mogelijk tijd en inspanning kost.

Uw subsidieaanvraag is goedgekeurd: het project kan beginnen

Stap drie is het starten van uw project, nadat uw subsidieaanvraag is goedgekeurd. Wat ons betreft gaat de samenwerking gewoon door. Tatanaio adviseert bij het inrichten van de projectadministratie en het opstellen van rapportages naar de subsidieverschaffer. Bij gecompliceerde projecten stuurt Tatanaio op verzoek delen van het project aan.

Honorering van Tatanaio

De honorering voor de inspanningen van Tatanaio verschilt per project. Het hangt niet alleen af van de complexiteit van het project, maar ook van de gevraagde inzet van Tatanaio in de verschillende stadia van het project.

In de meeste gevallen is “no cure – no pay” mogelijk. Dan betaalt u alleen als de subsidie aanvraag is goedgekeurd. Honorering op basis van uurtarief is ook mogelijk evenals combinaties van “no cure – no pay” en uurtarief.